uit en thuis

Kaaskop zonder naam

Na de spinning heb ik trek en ik pak een stukje roggebrood met kaas. Jep, geen beschuit met xxl-hagelslag, even eens wat anders. En ook niet een beetje kaas, maar wel vier plakken! Heerlijk, ik vind de Hollandse koeienkazen lekker.

Na de spinning kon ik niet direct wat eten, eerst snel douchen, in de kleding schieten en thee zetten. Maar nog voordat ik het water in de koker kon doen ging de voordeurbel.

Een korte blik op de klok leerde me dan het iets voor negenen was, mijn bezoek was keurig op tijd. Zakelijk bezoek trouwens. Bezoek voor een handeltje, een marktplaatshandeltje. Kortom: de spinningfiets is verkocht!

Ik doe de deur open en voor me staat een jonge(re) man. Zo een type dat net geen student meer is. En een echte kaaskop. We babbelen een beetje en hij vertelt waarom hij de fiets koopt; een atb-er. We verhalen verder en prutsen ondertussen de spinningfiets op de achterbank van zijn Volvo.

De deuren van de auto gaan dicht en we wensen elkaar succes met onze uitdagingen. Terwijl hij wegrijdt (achteruit de parkeerplaats af) blijf ik even hangen bij de voordeur. Dan is ie uit zicht… Dag leuke kaaskop! Jammer dat ik je naam al weer kwijt ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *