uit en thuis

Beter laat dan niet!

Oke, dit heb ik heel vaak. Ik ben op bezoek bij familie of vrienden en heb een drankje gehad. Ineens voel ik me heel moe worden. Net als vandaag komt dat vaak door de korte nacht die de dag vooraf is gegaan.

Afgelopen nacht waren het de steekmuggen, die krengen hebben me minimaal 3 keer in het gezicht gestoken! En als je op jacht gaat hebben ze zich ineens goed verstopt… Maar ze vinden?! No way, met geen mogelijkheid.

Anyway, ik was zo moe dat ik besloot naar huis te gaan. In de auto werd ik zo duf, dat ik bijna de auto aan de kant zette om een tukje te doen. Als afleiding heb ik SLAM! aangezet, in de hoop dat de beat me wakker zou houden. Het ging goed en na een half uur rijden stapte ik thuis uit de auto.

“Gelijk maar naar bed”, bedenk ik me als ik deur binnen stap. Maar zodra ik binnen ben trekt de vermoeidheid weg. Nog even op de bank dan en ook nog een glaasje wijn. De tv aandrukken, wat heb ik opgenomen vandaag? Dat ga ik nog kijken en dan naar bed… weer laat natuurlijk, maar dat is beter dan niet slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *