uit en thuis

Oef

Veel mensen weten het al. Dat ik me orienteer op woningen in Sneek, bedoel ik dan. Maar ja, met orienteren heb je nog niet direct concrete plannen.

Tot het begin van de afgelopen week. Toen was ineens de kogel door de kerk. Ineens kwam het besef dat ik graag terug wilde naar Sneek, meer in de buurt van de familie. En dat is gelijk de belangrijkste reden… Sneek voelt gewoon meer als ’thuis’.

Aan mijn huidige woning ligt het beslist niet. De woning is voor mijn persoontje meer dan ruim genoeg. Zelfs een klein gezin kan hier goed wonen. Bovendien zijn de kosten voor de woning erg goed te doen, te duur is ‘ie ook beslist niet.

Maar ja, nu begint het administratieve werk. Ik moet overleggen met mijn hypotheekverstrekker en met een makelaar die mij kan helpen met de verkoop van de woning. En dan hopen en bidden dat ik de woning enigszins vlot verkoop natuurlijk! Dat is tegenwoordig helemaal spannend.

Er zitten ook leuke kanten aan het zoeken naar een woning in Sneek; de bezichtigingen! Daar heb ik nu al zin in eigenlijk, dat lijkt me leuk om te doen. En dan maar afwachten hoe het gaat lopen. Het wordt nu een beetje spannend, oef!

2 thoughts on “Oef

 1. Op 8 sep. 2012 om 22:40 heeft “Foekjes Log” het volgende geschreven:

  >
  >

 2. Hey fietsvriendin,
  Spannend dat je op zoek gaat. Natuurlijk jammer dat je uit Drachten weg gaat, maar het contact blijft natuurlijk! En als je straks hulp nodig hebt (kan redelijk schilderen) dan kom ik graag in Sneek hoor!
  Groetje
  Grietje

Comments are closed.