uit en thuis

Vriendengemis

Het is al weer een week geleden dat we de reunie van de clinic Col de la Madeleine hadden. Maar het lijkt veel langer geleden en ik mis mijn fietsvrienden en de trainingen op donderdagmorgen en zaterdagmiddag.

Vorig jaar had ik dat veel minder zo, maar dit jaar was het gewoon ook echt kicken. Natuurlijk, ik heb wat gezondheids en blessureproblemen gehad, maar de trainingen gingen goed en de sfeer was groots. Vorig jaar was dat anders, dus.

Hoe we het met zijn allen hebben ervaren gaan we binnenkort met (het grootste deel van) de groep evalueren. Dan gaan we ook bespreken of we volgend jaar weer een clinic organiseren en wat we dan gaan doen. Ik denk er al druk over na… Want wat wil de rest? En wat is mogelijk? Waar kunnen we heen? Nog een paar weken wachten, dan hebben we meer duidelijkheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *