fietserd

goed tussen de oren

Het is nog maar anderhalve week geleden dat we terugkwamen van de wintersportvakantie in Serfaus, maar het lijkt al weer eeuwen. De vakantie was heerlijk; zes volle dagen op de piste, lekker buiten zijn. Vooral het veelvuldige bewegen vond ik heerlijk.

De kick tijdens het sporten zelf en de lekkere vermoeidheid die je naderhand voelt. Daar hou ik van en dat heb ik gemist. Ik heb het daarom opnieuw opgepakt. Vorige week heb ik twee keer gepind en zaterdag natuurlijk de eerste wielrentraining voor de Ventouxclinic van dit jaar.

De kriebels zijn terug. De positieve wielrenkriebels wel te verstaan. De benen hadden vanavond ook weer zin in spinning en het ging goed. Het helpt ook wel dat de verkoudheid minder is geworden. Ik heb weer zin in het sporten en het mag ook wel drie keer per week. Als straks het ATB-en weer begint op de donderdagavond sport ik vier keer per week, maar dat is geen probleem, het is alleen maar goed voor mezelf. Tussen de oren zit het goed, de benen en longen komen nog wel. Alles op zijn tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *