fietserd

Één en één is twee in één

Smokey ligt op haar kussen op de bank. Ik zit met mijn benen languit op de andere bank. Op het tafeltje naast me staat een glas wijn. Welverdiend.

Op tv zie ik beelden van het programma Nederland Waterland. Het schip vaart via de Vecht naar het Markermeer. “Daar wil ik nog een keer fietsen”, schiet het door me heen. Wat een prachtige beelden en wat een toffe omgeving. Zo totaal anders dan de (ook prachtige) Friese landschappen.

Ik heb sowieso heel veel zin om weer lekker te gaan fietsen buiten. Helaas is het morgen niet geschikt; ze voorspellen regen en zelfs winterse buien aka sneeuw en/of hagel. Heel anders dan afgelopen weekend, toen was het goed weer om de racefiets te pakken. Zaterdag was ik op de weg voor de trainingsrit met het team van The Sportsclub en zondag voor een solorit. Die overigens ook heel goed ging, met een leuke gemiddelde snelheid.

Morgen is het eerst weer tijd voor een training in de zaal. De binnentraining die ik voor vorige week had gemaakt is de training die ik morgen geef. Een combinatie van inhoud en kracht met allemaal hippe muziek. Aanstaande zondag ga ik pad met een paar collega’s. Weer eens een ander groepje om me heen.

Ik heb er erg veel zin in, de uitdaging van mijn derde training geven, het heerlijk sporten en het lekker buiten omzwerven op de Kuota. Maar eerst geniet ik van mij wijntje en de mooie tv. Ik moet dat tripje naar Utrecht maar snel regelen…. ik heb tenslotte familie in die buurt (Hilversum) wonen!