fietserd

Routes gezocht!

Goede voornemens. Ja ik heb ze ook, maar ze zijn niet gebonden aan de jaarwisseling. Sterker nog; mijn op-één-na-grootste goede voornemen voor 2016 heb ik al een poosje in mijn hoofd zitten. En daar heb ik wat hulp bij nodig.

De aanleiding van het op-één-na-grootste voornemen van me weet ik niet meer precies. Waarschijnlijk een mooie documentaire over Nederland of iets dergelijks. Ik speel in ieder geval al een poosje met het idee om in 2016 nog meer te gaan genieten van het fietsen. En daarbij Nederland verder te gaan ontdekken, omdat we toch eigenlijk wel in een prachtig land wonen.

Ik wil dit jaar in iedere provincie van Nederland een ronde gaan maken van circa 100 km. Op de racefiets dus. Ik ken Friesland goed, maar de andere provincies van Nederland een stuk minder. Om die reden ben ik op zoek naar routes in alle provincies die ons land rijk is.

De enige voorwaarden zijn dat de route dus ongeveer 100 km lang is, dat er onderweg eetgelegenheden zijn en dat de route me mooie stukjes van de provincie laat zien. Ik rij met een Garmin Edge 800 op mijn racer, het helpt daarom wanneer de routes in een GPX-bestand aangeleverd kunnen worden. Wie helpt mij?