uit en thuis

Mestreech

De reis met de bus naar Maastricht duurde wel 5 uren, maar ging (dankzij de gezelligheid) redelijk snel voorbij.

Het weerzien met de oud-collega’s was even afwachten. Van te voren weet je niet wat je daarvan moet verwachten, maar het was uiteindelijk heel gezellig. En met de mensen waarmee je niet wilt spreken, daar spreek je niet mee!

Het Bastion-hotel was erg goed, met een heerlijk ontbijt erbij. Heel anders dan vorig jaar in Londen. Bovendien zaten we dicht bij het echte centrum van de stad.

Maastricht zelf was ook erg mooi. Niet alleen veel oude historische (vroeg-Middeleeuwse) bebouwing, maar ook goed-geslaagde inbreidingsprojecten. Een goed voorbeeld daarvan is het Centre de Ceramique, een must voor iedere architect, stedenbouwkundige en landschapsarchitect!

Ik heb het erg naar mijn zin gehad (ook met de oud-collega’s) en voor mij was het dus een geslaagd weekendje Mestreech!

Foto’s heb ik ook veel gemaakt, klik daarvoor HIER!