uit en thuis

bericht van smokey

Op dit moment vind ik mijn vrouwtje niet meer altijd lief! Met dierendag ben ik niet eens getrakteerd en ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan!

Ze is ’s ochtends de laatste tijd ook heel vervelend. Zit ik dan lekker aan mijn brokjes (waar is het vlees gebleven?!), pakt ze me in het nekvel en smeert een of ander vies zalfje op mijn kop! Om te voorkomen dat ze het nog een keer doet, sprint ik dan maar hard weg naar de voorkamer.

Het allervervelendste is dat ze dat dan ’s avonds ook nog een keertje doet, op een moment dat ik net lekker op een kussen lig te slapen! Dat kan toch niet zomaar?

En gister! ’s Middags komt ze moe uit werk, gaat op de bank even liggen, dan snel douchen en weer weg… naar een feestje van een of andere Feddo in Leeuwarden. Wie is Feddo? En waarom krijgt die kerel meer aandacht dan ik?

Maar ik heb haar teruggepakt! Mijn vrouwtje liet me bij haar op bed slapen en toen ben ik vanochtend heeeel vroeg wakker geworden en ging ik haar wakker maken omdat ik wat wilde eten… Ik geloof niet dat ze dat echt leuk vond na dat feestje van gister!

Pootje van Smokey!