uit en thuis

1 mailtje was genoeg

Het was lang geleden dat ik mijn familie uit Ede had gezien en ik was dan ook – voor het bezoek vandaag – best wel een beetje gespannen.

Het begon vorig jaar met een mailtje, kaartjes en nog wat mailtjes. We hadden elkaar 8 jaar niet gezien, 8 jaar te lang vind ik. Maar begin dit jaar werd het contact weer serieus opgepakt en zijn mijn ouders en mijn oom en tante al weer een keer bij elkaar geweest. Vandaag hebben de neven en nichten en kinderen elkaar ook weer gezien.

Na de lunch bij mijn ouders gingen we op weg naar Wageningen om Geert op te halen en toen door naar Ede. Bij aankomst stond ons een hartelijk welkom te wachten van het hele gezin Ankersmit uit Ede. Het werd gevolgd door gezellige gesprekken, met elkaar eten en volop ouwehoeren.

Het was alsof het nog gister was dat we elkaar voor het laatst hadden gezien. Wat ben ik blij dat ik dat mailtje verleden jaar heb gestuurd!