uit en thuis

fitness

Sinds ik niet meer in Oosthem woon, doe ik niet meer aan fitness…. tot afgelopen vrijdag.

Omdat ik nogal wat spinninglessen gemist had (doordat het werk uitliep), had ik afgelopen vrijdag besloten een inhaallesje mee te doen.

Ik fietste naar The Sportsclub en op het moment dat ik mijn fiets in de stalling plaatste, hoorde ik een enorm gesis. Shit, lekke band! Maar ik maakt me er niet druk om en ging naar binnen om me klaar te maken.

Normaal fiets ik altijd zo een 20 minuten in, ditmaal werden dat er 30. De les begon wat later dan normaal. Oke niet erg, gewoon lekker draaien met de benen en dat ging goed.

Om kwart over 8 stond ik weer bij de fiets… oja, lekke band! Ik vroeg Robert de fietspomp, blaasde de band vol, bracht de pomp terug en kwam terug bij de fiets. De band stond al weer plat, dan maar lopen!

Voordat ik thuis was, was het kwart voor 9, al met al een half uur later dan normaal en extra inspanning gedaan. Dat was me wel weer genoeg fitness voorlopig!