fietserd

meten is weten

Helemaal doorgemeten ben ik; mijn lengte, de schouderhoogte, de beenlengte en de armlengte. Ook moest ik aangeven wat voor type fietser ik was.

Voor de meterij had ik een testrit gemaakt op mijn aanstaande (nieuwe) racefiets, de Orbea Asphalt. Tijdens de testrit voelde ik de geweldig soepele versnelling en het weinige gewicht van de fiets. Er zaten nog gewone trappers op, gemakkelijk voor de testrit (ik had mijn laarsjes met hakken aan). Het is wel de bedoeling dat mijn eigen SPD-pedalen, teller en bel er weer op komen. Volgende week kan ik de fiets halen, waar nodig kan ik de boel zelf omzetten.

De foto hierbij is van een vergelijkbare fiets, met dat verschil dat mijn fiets deels is uitgevoerd met Shimano Sora en deels met 105. De prijs is daar natuurlijk ook naar, dat weegt niet op tegen een volledige 105 uitvoering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *