uit en thuis

tijd voor kiwi’s?

Doe ik te veel? Heb ik het te druk? Ik kan me dat niet voorstellen want moe ben ik niet echt. En ik heb verder ook geen klachten zoals ik die vorig jaar nog wel had tijdens de trainingen. Maar gister wilden de benen met de training niet optimaal presteren. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik bij de laatste keer ‘volle bak het viaduct op’ bewust heb laten lopen. De benen hadden daar meer kunnen doen, maar ik had er geen zin meer in en bleef bij P. hangen.

Vandaag is een verkoudheid doorgebroken, met hoesten en proesten en volle holtes. Misschien dat dat er gister ook al wat in zat. Dat ik ergens een virus heb opgelopen afgelopen week is ook niet raar. Ik heb veel leuke dingen gedaan, waarbij meer mensen aanwezig waren die misschien wel een virus bij zich droegen.

Woensdagavond zat ik met een groep van mijn collega’s in een kookworkshop; Mexicaans koken. Eerst lekker kokkerellen en daarna, we hadden inmiddels behoorlijk trek gekregen, het gekookte verslinden. Een aanrader zo een kookworkshop bij Tapeo in Leeuwarden.

Donderdagochtend was het weer fietstijd. Samen met G. en P. heb ik een rondje gefietst van zo een 55 kilometer. We hebben een gemiddelde gefietst van bijna 25 km/uur en kunnen daarbij echt honderuit kletsen. En het weer was natuurlijk schitterend, dus het was volop genieten.

Vrijdag had ik een zeiluitje met de PV van mijn oude werkgever Smallingerland. Ik was mee als introducé, maar kende natuurlijk nog wel veel mensen. Leuke reacties over en weer en we hebben een hele gezellige dag gehad bij de Kuilart, op de Fluessen en in Gaastmeer.

En dus gister weer training. Gelukkig de laatste krachttraining, vanaf nu is het onderhouden en plezier maken. En voor de rest dus een beetje rustig aan doen en dit virusje in mijn lichaam bestrijden. Heeft iemand nog kiwi’s? Het is zondag en de winkels zijn hier dicht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *