uit en thuis

Goede verhoudingen

Ik rij in de auto over de parkeerring van het centrum van Leeuwarden. Het doel is om mijn auto in de nieuwe parkeergarage onder het Zaailand te zetten. Op het moment dat ik bedenk dat de toerit naar de garage in de buurt moet zijn, rij ik er voorbij. Sh*t.

Gelukkig kan ik de auto ook in de Klanderij kwijt; ietsje verder rijden, maar straks vanuit Wouters niet ver lopen. Ik parkeer achteruit in, de vakken zijn (te) klein en de parkeersensor zet het op een loeien. De garage is duidelijk niet ingericht op grote middenklassers.

De auto staat en ik loop naar het Wapen van Leeuwarden en zie ineens het nieuwe plein van het Zaailand. Het Zaailand was voorheen een winderig en net iets te groot plein. Maar het verraste me nu, door de nieuwbouw heeft het plein eindelijk de goede verhoudingen. Het heeft eindelijk kans om een gezellig plein te worden. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *