uit en thuis

iets minder online bereikbaar

Al langere tijd denk ik erover na om me iets minder online beschikbaar te stellen. Dan bedoel ik dus alle sociale netwerken en websites waar ik bij aangesloten ben. Ik heb er zelfs over nagedacht om hyves en facebook weer op te gaan zeggen… maar dat gaat me nog net iets te ver.

Websites als schoolbank.nl en grootverzet.nl waren een hele poos geleden leuk, maar ik doe er simpelweg helemaal niks meer mee. Waarom zou je dan al je gegevens nog online laten staan? Wat is dan de zin nog?

Ik heb daarom een tijdje geleden mijn account voor drachtenwiljemeemaken.nl al opgezegd en vandaag dus ook mijn accounts voor schoolbank.nl en grootverzet.nl. Je moet niet raar opkijken wanneer ik binnenkort ook mijn account voor facebook op ga zeggen, ook daar doe ik namelijk niet zo veel mee.

Vanwege mijn ‘achterban’ hou ik wel de hyves-account aan…. en natuurlijk deze website, want dat vind ik veel te leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *