uit en thuis

Mc Zenuw

In de zon op het terras van de McDonalds zit ik. Ik heb net een eindje in de auto gereden, maar wilde wel even naar buiten. In plaats van een eindje te gaan wandelen ben ik dus op het terras bij de Mac beland.

Om me heen zitten veel jonge mensen en door de McDrive komt de ene na de andere Polo, Astra, Corsa en Golf gereden. Wederom afgeladen met jeugd, de jeugd heeft een middagje uit gepland en komt massaal naar de Mac. Verder zitten er nog wat jonge gezinnen op het terras, het stikt er van de kindermenudoosjes. Wanneer de gezinnen vertrekken, tonen de kinderen trots hun nieuwe speeltjes uit het kindermenu aan hun ouders.

Ik kijk om me heen, maar kan er niet heel erg van genieten. Mijn hoofd is al bezig met morgen; de fietselfstedentocht. Ze voorspellen veel regen en ik hou daar niet van. Voor de afstand en de snelheid ben ik niet bang. Ook tegen een beetje wind ben ik inmiddels goed bestand, maar ik heb echt een broertje dood aan de regen. Gevolg: ik ben nerveus, zowaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *