fietserd

als een klein kind zo blij

Het is rond half drie vanmiddag als de telefoon gaat. Ik heb eerder die dag gehoord dat alles financieel in orde is. Wanneer ik zie wie me belt, ben ik niet heel verbaasd.

Ik verwacht dat het telefoontje gaat over het financiële deel en dat me gemeld wordt dat het met de financiën in orde is. Maar het nieuws is veel beter dan dat; mijn nieuwe ATB is klaargemaakt!

Geinend zeg ik “zo jongens, dat was het voor vandaag, ik ga mijn ATB halen!”. Een verbaasde reactie volgt. Heel even wil ik inderdaad direct weg, maar ik besluit dat ik beter nog even door kan werken; het is druk. Maar om half 5 ben ik niet meer te houden. Op een normale werkdag zou ik doorgewerkt hebben, maar nu wil ik zo snel mogelijk naar huis.

Nadat ik de fiets bij de verkoper heb opgehaald en thuis in de woonkamer heb gezet, monteer ik de bidonhouders erop. Ook de witte bar ends doe ik in een iets andere hoek, zodat ik er ook echt wat aan heb. Met het eindresultaat ben ik heel tevreden… en dat deel ik natuurlijk graag met jullie:

Scott ATB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *