uit en thuis

dubbele agenda

Agenda’s…. soms heb je er zo veel, dat je niet meer weet in welke de juiste tijd staat. Lastig, omdat dubbele afspraken dan zomaar ineens meer regel dan uitzondering worden.

Gelukkig heb ik daar nu iets op gevonden. Al eerder had ik een Palm M505 via Marktplaats gekocht, maar dat apparaatje bood me te weinig functies. Dus ging ik verder op zoek naar een betere, voor weinig geld. Vanavond lukte dat, ik ben nu in het bezit van een Palm Tungsten E.

Een iets gelikter uiterlijk en zeker veel betere functies. Maar het allerbelangrijkst: ik kan ‘m met Outlook synchroniseren! Op het werk werken we met die software en thuis werk ik er ook mee. Dus alleen maar handiger, want nu heb ik zowel priv├ę als werkafspraken op 1 draagbare Palm staan.

Mijn eerste Palm raak ik ook wel weer snel kwijt gok ik, mijn vader heeft nog niet van die grote wensen ­čśë