uit en thuis

hyves

Wat een medium dat hyves! Hardstikke leuk, onder andere omdat je weer in contact raakt met klasgenoten, medestudenten, familie, vrienden en vriendinnen van heeeeel vroeger of van tegenwoordig.

Maar niet alleen daarom is het leuk… er zijn ook thema-hyves, die van mijn oude school (Bogerman Sneek) is bijvoorbeeld een hele goed bezochte.

Naast hyves voor woonplaatsen, verenigingen, clubs, scholen en Wie is de mol?, zijn er ook hyves voor mensen met een interesse voor een bepaald vakgebied. Ik heb me daarom sinds kort ingeschreven voor de hyves over Ruimtelijke Ordening en Planologie.

Een poosje geleden heb ik besloten zelf een hyves op te zetten voor mensen met affiniteit voor stedenbouw en/of landschapsarchitectuur… Als je hyves-lid bent en je wilt inschrijven voor mijn aangemaakte hyves, bezoek dan:

http://stedenbouw-landschapsarchitectuur.hyves.nl/

Tot zover deze reclame! (hi hi)