uit en thuis

dikke wagen

Vandaag moest mijn auto voor een kleine beurt en de APK. Dat moet gewoon, daar is niks aan te doen… en het heeft zijn voordelen!

Kreeg ik vorige keer namelijk een hele mooie Mazda 3 mee, ditmaal kon er zelfs een Mazda 6 vanaf! En niet zo maar één, nee, een sportuitvoering uit het jaar 2007, met nog maar 3200km op de teller. Gloedjenieuw dus!
Voorbeeld van Mazda 6 van 2007 (maar dan in een andere kleur)

Daarnaast was de auto van alle benodigde luxe voorzien; airco, elektrische ramen en spiegels, radiobediening op het stuur, cruisecontrol met bediening op het stuur (leuk rijden met cc!) en een compleet in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. Allemaal standaard… dat noem ik dan een dikke wagen.

Toen ik vanmiddag terug kwam bij de garage was mijn eerste opmerking dan ook dat het een genot was geweest in die auto te kunnen rijden. Mijn ‘helper’ zei dat ik waarschijnlijk nog wel een keer mocht, mijn auto was nog niet goed genoeg voor de APK… shit, weer extra kosten….