uit en thuis

kokers enzo

Wat een familieweekend was het weer!

Afgelopen vrijdag reed ik (samen met mijn tante) naar het pitoreske Grolloo. Omdat het vlak onder Assen ligt, was het niet heel erg ver reizen. We waren al snel bij de kampeerboerderij, maar zijn eerst nog een hapje gaan eten in het dorp (Gerries café is een aanrader). Al snel kregen we bericht dat de eerste familieleden er ook al waren… we hebben er nog een gezellige avond van gemaakt.

Zaterdagochtend hadden we nog vrije tijd, dus zijn we naar Rolde gefietst om nog wat boodschapjes te doen.
’s Middags deden we een fietspuzzeltocht… Door middel van coördinaten en cryptische omschrijvingen moesten we kokers vinden. In die kokers zaten de stempels die je moest verzamelen voor op de stempelkaart. Een leuk spel met veeeeel fanatiekelingen. 😉
’s Avonds was het wederom erg gezellig.

De zondag was voor iedereen vrij in te vullen. Wij zijn met een groot deel van de familie op de fiets gestapt naar Orvelte. Wel geinig, maar ik had er iets meer van verwacht dan er geboden werd.
Er is 1 man in Orvelte die ons niet zal vergeten… namelijk de serveerder van 1 van de terrasjes in het dorp. Ik denk dat ie nog nooit eerder ongeveer 20 euries in (erg) kleingeld heeft gekregen.
Eens moet de eerste keer zijn! gna gna gna…