uit en thuis

veel gebeurd

In de afgelopen week heb ik erg weinig geschreven, zeg maar gerust helemaal niks. Het lag er niet aan dat er niks gebeurde, want er is juist veel gebeurd!

Mijn huis is bijvoorbeeld buitenom helemaal geschilderd. Vorige week waren ze al begonnen en afgelopen maandag hebben ze het afgemaakt. Het ziet er erg goed uit en het kan nu weer 4 jaar vooruit (als het goed is).

Daarbij is mijn auto weer naar de garage geweest, ditmaal voor twee nieuwe banden. Rijden op banden met scheuren er in vond ik toch iets te link worden.

Gisterochtend heb ik weer in de rij gestaan voor kaarten voor de show van Herman Finkers, dit keer in De Lawei. Het was gezellig in de rij en we hebben het leven van een man die voordrong (met zijn allen) erg moeilijk gemaakt. Dat was dikke lol, maar ja, had ie maar niet voor moeten dringen. Ik heb 4 kaarten te pakken gekregen, kunnen we de show in ieder geval bekijken.

En, oh ja, tussen de bedrijven door heb ik gewerkt. Veel gewerkt zelfs enkele keren thuis (’s avonds). Dat voelde weer helemaal als met de studie… bekend dus šŸ™‚