fietserd

even ertoe zetten

Op internet (Marktplaats.nl) ben ik druk op zoek naar racefietsen. Het aanbod is royaal en er is mooi spul te koop. Eind van de middag ben ik ook even naar mijn vaste fietsenzaak geweest en heb daar fietsen gekeken.

Natuurlijk kreeg ik de wereld aan boekjes, met daarin mooi materiaal, mee. Maar dan heb je het over bedragen boven de 1.000 Euro, dat is me eigenlijk wel iets te gek. Opvallend; ik kreeg het advies dat ik beter een tweedehands racefiets met een duurdere crank & derrailleurset kan kopen dan een nieuwe met een goedkopere crank & derrailleurset. Vandaar dat ik ook druk op internet zoek.

De andere fiets vind ik nodig omdat ik mijn huidige (1) al lang heb en dat deze (2) eigenlijk niet geschikt is om de bergen mee in te gaan. En bovendien is het gewoon leuk werk om een andere fiets uit te zoeken.

Voor de bergen ga ik vanavond weer spinnen, maar terwijl ik me omkleed voel ik een vreselijke vermoeidheid over me heen komen. Ik moet mezelf er even toe gaan zetten, maar dat komt wel goed. Donderdag weer lekker naar buiten om te fietsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *