uit en thuis

een bakje DEcafé

Een mengeling van geuren komt in mijn neus. Ik loop door de supermarkt en ruik brood, vlees(waren) en kaas. Dan komt een heerlijke geur me tegemoet. Terwijl ik langs de koffieautomaat loop, pakt iemand net een bakje en de koffiegeur dringt diep binnen in mijn neus. Zal ik ook?!

Maar haast weerhoudt me, vanavond is immers de finale van Wie is de mol? en ik wil dat zeker niet missen! Dan thuis maar een bakje zetten, ik heb tenslotte vandaag nog maar één bakje koffie gehad, voor mijn doen erg weinig.

Het water staat op, ik heb de koffiepot klaar gezet, en de filterboel er in. Dan is het tijd om de koffie in het filter te doen. De bus gaat open en de heerlijke koffiegeur kringelt omhoog. Mijn eerste bakje DEcafé gaat er in als een koel witbier op een warme zomerdag. Tijd voor een tweede bakje…. en tijd voor Wie is de mol?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *