even weg

even weg waaien

Het was een lekker weekend in het Zuid-Hollandse Noordwijk. Nou ja, we zaten een eindje buiten Noordwijk, maar voor het weekendgevoel maakte dat helemaal niks uit.

Omdat het (luxe) huisje niet al te ver van het strand stond hebben we door de duinen en over het strand gewandeld en zijn we op die manier goed uitgewaaid.

En waaien deed het er! Dat had wel zijn voordelen, bijvoorbeeld dat het weinig geregend heeft en dat we echt uitgewaaid zijn. Maar een groot nadeel was het tijdens mijn fietstocht van gister. Ik zou ook niet zo ver als ik heb gedaan heb, maar kwam uit in Zandvoort. En vanaf Zandvoort moest ik met tegenwind weer naar het zuidwesten.

De duinen bij Noordwijk waren begroeid, maar het stuk ervoor niet en ik moest me behoorlijk inspannen. Gelukkig kon ik een groot deel achter iemand aanfietsen en zo kwam ik toch nog mooi op tijd bij het huisje terug. En toen begon het echte relaxen. Een beetje voor de tv hangen, een klein stukje wandelen en weer wat tv hangen. ’s Avonds vond pas de terugreis plaats.

Na een geweldige nacht slapen (hoe zou dat nou kunnen?! *lol*) werd ik vanochtend weer fris en fruitig wakker… klaar voor de nieuwe werkweek!(?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *