uit en thuis

wonderpilletje

De hele week ben ik aan het omtouteren met mijn linkeroor. Vorige week zat er al een ontsteking in, maar die was voor vorig weekend gelukkig weer zo goed als weg. Helaas kwam de pijn in het linkeroor afgelopen zondag terug. Maandag was ik dusdanig lamlendig dat ik ziek naar huis ben gegaan en de rest van de week heb ik er last van gehad.

Gisteravond was ik bij mijn ouders om hun computerproblemen definitief op te lossen, door mijn oude bak (met Linux) neer te zetten. Direct na het werk was ik naar hun toe gereden. Mijn moeder zag me en beval me eerst twee paracetamol te nemen. Moeders had er goede kijk op, ik voelde me inderdaad niet goed en de paracetamol sloeg goed aan.

Ik kikkerde helemaal op en besloot gister om vandaag de training wel te doen. Natuurlijk ook vanochtend weer twee paracetamol genomen en, op enkele dipjes na, een goede training gedraaid (naar omstandigheden). Mijn oor speelt nu weer op, maar ik denk dat twee wonderpilletjes het probleem wel verhelpen, zodat ik vanavond tot laat door kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *