uit en thuis

slowly back in business

Anderhalve week duurt dit gedoe al. Het gaat wat met golven, maar is nooit helemaal goed. Ik heb het dan over mijn gezondheid, die de laatste anderhalve week toch wel enigszins te wensen over laat. Vandaag is de eerste dag dat ik me eindelijk weer een beetje beter voel.

Gister ben ik nog naar de huisarts geweest om mijn oor uit te laten spuiten, maar de assistente wist me te vertellen dat mijn oren goed schoon waren. Als tip kreeg ik mee dat ik vooral neusspray moet spuiten en zo mogelijk iedere dag moet stomen.

De neusspray had ik afgelopen zaterdag al gekocht. Omdat het van die vieze troep is gebruik ik ‘m liever niet, maar de assistente zei dat ik twee tot drie keer per dag moet ‘sprayen’. Het gaat nog niet van harte, maar – omdat ik gemerkt heb dat het helpt – doe ik het toch maar.

Als alles goed gaat ben ik voor het weekend weer helemaal fit. Mag ook wel, want de fietsweken komen er nu echt aan! Aanstaande vrijdag eerst de Princenhoftocht (100km), dan 8 mei de Elfmerentocht (150km), op 24 mei de Elfstedentocht (240km) en dan natuurlijk van 10, 11 en 12 juni de bergen van de Pyreneeën! Druk schema en ik wil er goed fit voor zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *