uit en thuis

nieuwsknaller

Het is weer zomervakantie in Nederland en meestal betekent dat, dat het nieuws niet veel zinnigs te melden heeft en dat er veel oude series en flauwe films worden herhaald. Komkommertijd dus.

Maar deze zomer is het even wat anders. Voor mij bestond het nieuws uit een zinderende Tour de France, waarbij het geel pas in de laatste tijdrit echt zeker om het lijf van Contador terecht kwam.

Er was natuurlijk ook het nieuws van de zee die slachtoffers onder de zwemmers maakt, inmiddels zijn er volgens mij al drie personen verdronken in de Noordzee (RIP).

En dan is er nog het gedoe in St.-Annaparochie. Daar is een man van in de 60 het schijnbaar niet eens met het feit dat ie zonder zijn ex-vrouw door moet leven. Eerder was er bij de woning al sprake van brandstichting en gister was er ook nog een explosie.

Friesland haalde vandaag echt het grote nieuws, doordat er bij Stavoren een trein door de stootblokken geschoten was. Schijnbaar had de machinist te hard gereden en zich niet gerealiseerd dat het spoor in Stavoren doodloopt. Nog een geluk dat de watersportwinkel, die de trein ramde, hem gelijk afremde en dat het niet op een tijdstip gebeurde dat er veel mensen waren, dan had het nog slechter kunnen aflopen. Hoe dan ook, het moet alsnog een enorme knal zijn geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *