uit en thuis

Zo is moe zijn verdiend

Na de douche na spinning kijk ik in de spiegel. Een vermoeid gezicht met wallen onder de bloeddoorlopen ogen staart terug. Jep, dat ben ik, het was dan ook best wel een lange dag vandaag.

Het begon vroeg met een reisje naar een opdrachtgever voor een overleg. Om 13.00 uur was ik terug op kantoor. Na een korte pauze ging ik aan de slag met verschillende opdrachten. Uiteindelijk begon om 16.00 uur een laatste overleg.

In dat overleg kreeg ik te horen dat mijn taken worden uitgebreid. Ik krijg de ’titel’ relatiebeheerder er bij. Ik doe dit in nauwe samenwerking met een juridische collega en projectteam. Het voelt als een soort van promotie! šŸ™‚

Het overleg was laat afgelopen, waardoor ik me thuis moest haasten om een beetje op tijd bij spinning te zijn. Het lukte net en spinning ging prima. Maar nu ben ik dus best wel moe. De relaxtijd voelt extra goed na zo een dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *