uit en thuis

voldaan gevoel

Door de week druk met werk, in het weekend ook nog eens druk aan de slag. Door de week plezier, maar ook in het weekend plezier. Het hoort er allemaal bij.

Meestal wanneer ik het druk heb, wordt ik daar niet door beïnvloed. Soms wel, dat kan in positieve en negatieve zin. In positieve zin krijg ik er energie van, of soms zelfs nog meer (maar daar kan ik nog niet over vertellen). In negatieve zin betekent het dat ik er moe en kortaf van wordt, maar gelukkig duurt dat bij mij nooit lang.

Het weekendwerk van dit weekend gaf voldoening. Het begon gister met een ATB-tocht van meer dan 40 kilometer. Deze tocht had ik al eens eerder gedaan en toen heb ik me in de vernieling gefietst. Gister ging het heerlijk en ik was niet echt moe bij thuiskomst. Dat geeft dan een heel voldaan gevoel.

Ook het werk in de tuin van vandaag gaf me een voldaan gevoel. Ik ben twee uren aan het snoeien en zagen geweest in drie bomen. Nou ja, bomen?! Eén boom, een boompje en een flinke struik. Ik heb nogal rigoureus gesnoeid en hoop dat het boompje en de struik dat overleven. Van de boom weet ik het wel, die MOET je juist heftig snoeien, anders wordt ‘ie te groot.

Al met al heeft de afgelopen week me veel voldoening gegeven. Morgen horen jullie nog meer waarom! Stay tuned.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *