ongezouten

achter de ellebogen

Sommige mensen, ik begrijp het niet, zijn zo ontzettend niet open en eerlijk, of beter; gesloten en oneerlijk over bepaalde zaken! Het kan dan niet anders dan dat je er via een omweg achter komt, omdat de personen in kwestie het nooit aan je zullen vertellen.

Zelf ben ik het liefst zo open en eerlijk mogelijk. Natuurlijk moet ik soms ook mijn mond houden en dan doe ik dat ook. Dan moet me wel echt duidelijk zijn dat het geheim is. En belangrijker: ik moet weten wat voor (goede) reden er voor de geheimhoudingsplicht is. De noodzaak voor geheimhouding voel ik meestal feilloos aan… soms moet ‘ie me uitgelegd worden.

Voor de rest hou ik gewoon van duidelijkheid en vooral ook eerlijkheid. Voor achterbaks gedoe heb ik een allergie. Voor achterbakse mensen al helemaal… BAH!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *