uit en thuis

Zijne Schijnheiligheid

Wat een dag vandaag! Ik zou vroeg opstaan en nog van alles voor het werk doen, maar mijn gezondheid liet dat even niet toe. Mijn hoofd en keel vertelden me dat ik het even rustig aan moest doen, omdat ze zo ontiegelijk vervelend aanvoelden. Toen ik eenmaal opgestaan was ging het gelukkig wel weer.

Om 11 uur was ik op weg naar Wageningen, voor de buluitreiking van mijn broertje; hij is afgestudeerd in de landschapsarchitectuur (WUR). Na de ceremonie nog een drankje en hapje en toen snel onderweg om de files voor te blijven. Afrit Ede naar de A12: hoppa, kom ik zo in de file richting Arnhem terecht. Ja hoor, heb ik dat?!

Direct na thuiskomst, ik ben nog 2,5 uur onderweg geweest, snel naar R. om te zien wat Zijne Schijnheiligheid voor ons had gebracht. Veel kado’s, heel erg veel kado’s (60!). Maar vooral ook heel veel lol. We deden namelijk een dobbelspel.

In de eerste ronde moesten alle kado’s van tafel verdwijnen en dus verdeeld worden. Dit was binnen een uur gefixt. In de tweede ronde moesten alle kado’s uitgepakt worden. Daarnaast konden ze gewisseld of afgepakt worden; de run op de echte leuke kado’s was begonnen.

Tijdens de laatste rond ging het alleen nog maar om zo veel mogelijk leuke kado’s te bemachtigen… De ronde waarin nog op het allerlaatste moment veel ‘restanten’ bij anderen werden gedropt. Bij mij viel de ‘schade’ gelukkig mee. Zijne Schijnheiligheid is goed voor me geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *