uit en thuis

geen elfstedenkoorts

Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat we vanuit de auto in een witte wereld stapten. En hoewel de buienradar zegt dat ook nu Nederland weer onder een sneeuwlaag bedekt gaat worden, is dat niet wat ik bedoel. Nee, ik heb het over de wintersportvakantie van januari dit jaar!

De hele week heb ik al weer een beetje kriebels, want de nieuwe wintersportvakantie komt er ook al weer aan. Waar ik tot nu toe ben geweest met wintersport? In 2008 in Serfaus (6 dagen skiën), in 2009 in La Joue du Loup (3 dagen skiën) en in Kaprun (3,5 dagen skiën, door beenbreuk) en dit jaar weer in Serfaus (5 dagen skiën door slijmbeursontsteking in elleboog).

Hoewel ik al wel vier jaar geski’t heb, heb ik nog niet heel veel ervaring. Van de groep waar ik nu mee ga, ben ik wèl de meest ervaren persoon. Daarom heb ik voor komend jaar een skigebied uitgezocht, met relatief gezien veel blauwe pistes. Dit is het gebied bij Sölden in het Ötztal… jep, waar ijsmummy Ötzi is gevonden, dat dal. We hebben een appartement op 250 meter van de liften. De skischool, materiaalverhuur en supermarkt staan zo een beetje om de hoek.

Over het skigebied zelf heb ik ook alleen maar heel veel goede dingen gehoord, dus volgens mij moet dat wel goed komen met ons! Ik heb nog geen elfstedenkoorts, maar wel al helemaal de wintersportkriebels 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *