een visie

er was eens lang geleden…

De weken zijn voorbij gevlogen! Het is nog maar twee weken geleden dat we – in de kerstvakantie – op het ijs stonden, maar het lijkt al weer veel langer geleden.

Toch gek hoe dat werkt. De kerstvakantie – een dikke week – was voorbij en ik zat in no-time weer in het werk. Moest ook wel, want het was de eerste week na de kerstvakantie weer behoorlijk druk. Heb je dan wel een goede vakantie gehad?
Een contrast daarvan was een lang weekend op Terschelling. Het waren volgens mij maar vier dagen dat ik vrij was, maar wat moest ik de week daarna weer wennen op het werk!

Ik kan niet verklaren waarom de kerstvakantie al weer zo lang geleden lijkt. Komt het door de enorme weersomslag? Komt het door de drukte op het werk? Komt het omdat ik in de kerstvakantie niet weg ben geweest? Of is het toch een combinatie van al die dingen? Vragen, vragen, vragen…. en geen antwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *