uit en thuis

signalement

De auto van deze week is een Mazda 2, een leuk bakkie uit het bouwjaar 2010. Vanavond heb ik er tijdens een ritje de 11.000 km op gezet… jep, zo goed als nieuwe auto dus.

Toen ik de auto afgelopen maandag bij de dealer ophaalde om er in te kunnen rijden, kwam ik er achter dat er een cd in de speler zat. Ik luisterde de cd en herkende Eminem. Op zich hou ik wel van dat soort muziek, maar niet om 8 uur ’s ochtends!

Vanavond reed ik mijn woonplaats in en zag ik een Audi aan de kant staan. Erachter stond een VW Polo, ja zo een auto die ik vorige week reed, met de zonneklep van bijrijderszijde naar beneden. “Stop Politie” werd zichtbaar… Jeetje, de wouten rijden ook al met een VW Polo! Wat is er gebeurd met de VW Golf en Volvo V70? Zijn die te duur ofzo?

Hoe dan ook; ik zwaaide de wouten vriendelijk na en toen kwam een aftershave geur mijn neus in. Hè, hoe kan dat? Oh wacht, dat moet natuurlijk aan het stuur hebben gezeten van degene die voor mij deze auto gebruikt heeft. Het signalement van deze bestuurder: jonge man, relatief lang (de stoel stond flink ver naar achteren), weinig geld (de auto was niet afgetankt), houdt van rapmuziek (Eminem) en dus van goedkope aftershave… ken jij zo iemand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *