uit en thuis

time flies

Ik zit nu op de bank en bedenk me waar de tijd is gebleven, wat heb ik ook al weer allemaal gedaan?

Ohja, het begon vrijdagavond met een lekker avondje genieten op de bank, voor de tv. Eindelijk weer eens relaxt en zonder al te veel drukte in mijn hoofd. De boel met de auto is zo goed als rond.

Gister had ik uiteraard een fietstraining. Eerst een uur temporijden (nonstop 30 km/uur) en daarna een stevige intervaltraining. Tot mijn verbazing viel het met de vermoeidheid in de benen wel mee. Misschien kwam dat ook wel van het gebakje dat we na afloop kregen; bedankt P!Vervolgens heb ik bij mijn Mazdadealer voor komende week vervangend vervoer geregeld. Hoef ik me daar ook geen zorgen meer om te maken. En tot slot ben ik naar mijn ouders gegaan, waar ik tot laat (gezellig) heb gezeten.

Vanochtend was het tijd om uit te slapen en vanmiddag had ik een verjaardag. Daarna moest ik de leenauto van Care terugbrengen naar de garage en de autopapieren van de Mazda inleveren. Een laatste afscheid van de Mazda die langs het hek geparkeerd stond en mijn vrije avond kon beginnen…

Ze zeggen: “Time flies when you’re having fun”. Dit weekend was weer eens zo een weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *