uit en thuis

snel besloten

Het was vorige week vrijdagavond. Ik zat lekker voor de tv, met het netboekje op schoot. Gewoon voor ‘de leuk’ keek ik op autotrader.nl. Ik had dat al eerder gedaan, ter oriëntatie voor de aankoop van een auto… voor halverwege volgend jaar (2012 dus).

Hoewel ik met name naar de Mazda 6 Sportbreak (stationwagon) keek, had ik ook al interesse gehad voor wat hatchback-uitvoeringen. Sedans waren goedkoop, maar vanwege het kleine achterklepje voor mij niet handig (fietshobby).

En toen werd het zaterdag 26 februari 2011…

De week na vorige week zaterdag was hectisch. Niet alleen het werk was druk, maar daarnaast moest ik van alles gaan regelen met de schadehersteller, de verzekering en moest ik op zoek naar een andere auto. Gelukkig hielp de Mazdadealer me goed! Met hem had ik afspraken gemaakt en hij is voor me aan het werk gegaan.

Al snel kwam hij met een voorstel voor een auto… een Mazda 6 hatchback, maar dan wel een Business+ editie (hyperluxe uitvoering ;-)). Ik hoefde niet heel lang na te denken, zelf was deze auto me ook al opgevallen. Na wat belletjes heen en weer heb ik vanmiddag de keuze gemaakt… en dit is ‘m geworden:

mazda6 2008

Wil je wat feitjes over deze mooie bolide? Kijk dan verder op deze website van Autoweek.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *