uit en thuis

na al die jaren toch nog

Wie is de boel aan het saboteren?
Wie is er te fanatiek?
Wie haalt er veel geld op en wie laat het geld verdwijnen?
Wie is de mol?

Die laatste vraag houdt me al weer een paar weken in de besnijding, negen weken om precies te zijn. De elfde serie van Wie is de mol? is weer net zo boeiend als de eerste. Ik ben een kijker van het eerste uur zoals ze dat noemen en ben vanaf de allereerste aflevering van de eerste serie verslaafd aan het programma.

Je kijkt een aflevering en de vragen komen bij je op, maar antwoorden krijg je niet. Het ene moment zie je een deelnemer fanatiek meedoen aan een opdracht, het volgende moment verdenk je ze. De ‘mol’ speelt met je brein en is tot de laatste moment spannend.

En ook dit jaar hebben ze het weer voor elkaar gekregen om het tot in het eind spannend te houden. Want in de voorlaatste aflevering is er geen afvaller, er komt eerst nog een opdracht! Bijzonder hoe “de mol” me nog steeds kan verrassen… na al die jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *