fietserd

reizen enzo

Vroeg dag was het, vanochtend om 4 uur (ongeveer, het kan iets later zijn geweest) was het vertrek daar. Het vertrek naar Embrun, in de Hautes-Alpes… Frankrijk dus.

De tocht an sich was niet zo bijster interessant. Wel was het gezelschap boeiend. Al heel vroeg begon het geklepper en het is niet meer rustig geweest. We hadden het gezellig, maar wat zat ik verschrikkelijk klem in de personenbus.

Na de eerste afzetterij in België (€0,30 voor een stinkend toilet met een chagrijnige toiletdame) ging de reis verder en al snel belandden we in Luxemburg. Hollanders dat we zijn moesten we daar natuurlijk, zuinig als we zijn, even tanken. Het verschil toch al snel €0,25 per liter. Met het vullen de tank van één van de busjes hadden we de afzetterij van België er dus weer uit. Mooi.

Verder derderden we, over de Route du Soleil naar het zuiden. Maar bij Grenoble begon de reis pas echt. Toen kronkelden de wegen naar het zuiden in de richting van Gap. Schitterende uitzichten maakten er nog een mooi ritje van. Het laatste stuk leidde naar Embrun. Daar wachtte een warm welkom van K.R., W.H. en R.D. We waren er, moe maar voldaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *