uit en thuis

Van uitstel komt…

Vanavond wil ik uitgebreid douchen en vooral – ook nogal nodig – grondig mijn haar wassen. Terwijl ik de douche in stap wordt ik geconfronteerd met mezelf. Want op het moment dat ik aan het touwtje voor het licht trek, besef ik dat het zinloos is.

Mijn douchelicht doet het al een weekje of wat niet meer. Het is vrij gemakkelijk om te fixen, dat weet ik. Ik brn rcht niet lui, maar ik moet er even de tijd voor nemen. En die tijd heb ik tot nu toe niet zo gek veel gehad.

Maar toen ik vanavond weer aan het prutsen met de bureaulamp en een verlengsnoer, had ik het helemaal gehad. Dus heb ik het besluit genomen om morgenavond aan de slag te gaan. Eerst een tijdelijke oplossing en later – wanneer ik de badkamer (ooit eens) ga aanpakken – een definitieve oplossing.

Jep ik stel wel uit, maar afstel komt bijna niet voor in mijn woordenboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *