uit en thuis

brandingraften, babbelen, bikken, besten

Zand. Vanavond vind ik het overal! Het zit in mijn korte broek, het zit in mijn tas, het zit in mijn schoenen, het zit in mijn haar en het zou met niks verbazen wanneer het ook tussen mijn tenen zit.

Jep, ik ben aan het strand geweest vandaag, het strand van IJmuiden aan zee. Samen met een afvaardiging van mijn collega’s uit Oentsjerk en uit Rotterdam en Middelburg trouwens. Het was een bedrijfsuitje dus en het was lekker actief.

Voor mij begon het met brandingraften. Maar met het weer van vandaag was dit eigenlijk meer een beetje leuk peddelen en een halve wateroorlog. Het was absoluut geen straf om op het water te zijn en nat te worden, het was er heerlijk. Wel jammer vond ik het dat ik mijn bikini was vergeten, anders was ik zo gaan zwemmen.

Vervolgens even wat drinken en bijkletsen en dan door naar het teambuilding deel. Iets minder inspannend, maar wel zo humoristisch. Je ziet je collega’s, ook die je niet goed kent, erg fanatiek worden en er ontstaat echt een team. We zijn er bovendien achter gekomen dat je best wel met dertien mensen op drie autobanden kunt staan…

Na afronding van de 6 spellen waren we ervan overtuigd dat we hadden gewonnen. Voor de barbeque bleek echter dat wij bij de laatste drie zaten (van de 6). En gelijk werd er gefilosofeerd waarom dat zo was. De conclusie was simpel: de puntentelling ging bij ons anders dan bij de andere groepen. Want eigenlijk waren wij natuurlijk de besten… dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *