uit en thuis

meer kennis = meer ontwikkeling = meer van mijzelf

Volgend jaar november ben ik al weer 10 jaar aan het werk. En ook nog in het vakgebied van de ruimtelijke ordening. Eerst bij een gemeente, toen een detacheringsbureau en sinds augustus 2007 bij Buro Vijn. Ach, dat kun je ook allemaal wel zien in mijn online cv.

Al weer 10 jaar… of eigenlijk ‘nog maar’. Want de jaren zijn voorbij gevlogen! Er is in de afgelopen jaren erg veel veranderd in het vakgebied. Nieuwe wetgeving, nieuwe technieken en nieuwe producten. En dat is één van de redenen waarom ik het vak zo mooi vind. Het blijft innoveren, het blijft veranderen, het blijft daarom voor mij boeiend!

Sinds ik in november 2002 begon met werken heb ik veel geleerd. Veel over het vak, maar vooral veel over mezelf. En dat ik het nodig heb om mezelf te blijven ontwikkelen; steeds meer te leren over het vakgebied.

Vandaag heb ik weer een kans gekregen om te gaan innoveren met een nieuw product. Tenminste, nieuw voor mij. En ik heb er zin in, laat maar komen die handel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *