uit en thuis

dik 6 jaar vertrouwd

Ging het om Alkmaar, of om het weerzien met een stel oud-studiegenoten? Wat mij betreft ging het om beide. In Alkmaar was ik nog nooit geweest en natuurlijk is het leuk om je oud-studiegenoten weer een keer te zien.

Afgelopen vrijdag was het weer zo ver, de jaarlijkse excursie van de STRP-studenten. STRP staat voor Stedenbouwkundige Techniek en Ruimtelijke Planning, een deeltijd opleiding die ik van 2005 tot 2007 heb gevolgd. Tijdens de opleiding hadden we veel lol samen… naast dat we natuurlijk werkten aan de projecten.

De excursie was boeiend. We hebben een paar interessante projecten in en bij de binnenstad van Alkmaar gezien. En we hebben gezien waar investeringen toe kunnen leiden. Mooie gebouwen die maar voor 30% verhuurd zijn…

In de auto terug naar Friesland hebben we de middag geevalueerd. We kwamen tot de conclusie dat het net is of we vorige week nog met zijn allen aan het studeren waren. Het voelt vertrouwd met die mensen en dat terwijl de studie al dik 4 jaar afgerond is! Dan kun je wel zeggen dat we een hechte groep hadden en hebben. Houwe zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *