uit en thuis

Bij vlagen

Sinterklaas komt binnenkort weer langs en ik heb beloofd hem dit jaar weer te helpen. Mijn hoofd zit vol ideeen, maar het komt er nog niet echt uit. Och, nee, dat is eigenlijk ook niet waar…

Dinsdag had ik een laaaaaange dag gewerkt en was ik moe. Moe genoeg om zelfs niet te gaan spinnen. Dat soort dagen heb ik in drukke perioden wel vaker, dus heb ik me er maar bij neergelegd. Goed rusten is dan het advies.

Maar goed. Toen ik dinsdagavond met de beentjes omhoog en de laptop op schoot op de bank zat, kwam ineens de gedichtenpiet me helpen. Pats boem, in not-time 2 gedichten ‘op papier’.

Gisteravond wilde ik weer zo een vlaag, maar dat wilde niet. En vanavond zou ik cadeaus kopen, maar ook daarvoor miste ik de inspiratie. Morgenmiddag een herkansing! En dan maar hopen dat ik weer een vlaag van inspiratie heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *