een visie

gemist

Het is een uurtje of half 10 wanneer ik goed en wel wakker wordt en opsta. Ik ben nog een beetje moe en kijk naar buiten. En dan zie ik de zon schijnen! Wacht… de zon, dat zou toch helemaal niet vandaag?! Dat interesseert me eigenlijk niet, het weer is mooi en ineens ben ik klaarwakker.

Snel de kleding aan en even wat eten. En net op het punt dat ik naar buiten wil gaan zie ik dat de was uit de wasmachine nog opgehangen moet worden. En dat de vaatwasser ook nog een keer moet draaien. Tegen de tijd dat ik klaar ben met de was en de vaatwasser is het al weer tijd om wat te eten.

Ik kijk naar buiten en zie de bewolking al weer komen. Nog een half uur later zit het weer helemaal dicht; het is weer mistig. Verdorie, daar gaan we weer! Toch ga ik maar naar buiten en het vocht maakt me koud. Maar na een paar minuten wen ik eraan.

Het is nog niet zo gek die mist, het geeft ook wel weer een hele aparte sfeer. En het allerlekkerst van zo een wandeling is thuiskomen en met een lekkere kop thee op de bank gaan zitten. Dan heb ik pas echt een weekend gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *