even weg

Pas op, ik kom er aan!

De voetgangersbrug wordt naast me opgetild, het tweede deel van mijn vakantie staat op het punt van beginnen. Het weer is mooi en ik heb er wel zin in, in mijn tripje naar Oerol.

Frankrijk zit nog volop in mijn hoofd, ook zonder foto’s gaan mijn gedachten vaak naar de belevenissen van vorige week. Niet alleen het fietsen van de Télégraphe, de Croix de Fèr en Madeleine, maar vooral ook de lol die ik had tijdens het samenzijn met de groep. Heerlijk was dat. De foto’s en video’s helpen daar goed bij.

Maar nu dus deel twee van mijn vakantie: Oerol. De boot trilt op dit moment, omdat we de haven uitvaren. Het avontuur kan beginnen!

Ik heb besloten het dit jaar rustiger aan te gaan doen dan vorig jaar. De hectiek van het vliegen naar voorstellingen en paspoortgebeurtenissen werd me toen bijna te veel. Vakantie is voor mij ook relaxen. Lekker met een (puzzel)boekje op de bank hangen en wat twitteren en facebooken. Zijn dat al officiële Van Dale woorden trouwens? Gelukkig heb ik het ook dit jaar weer zelf in de hand.

Dag dag Harlingen! Hallo Terschelling, pas op, ik kom er aan!

The post is brought to you by lekhonee v0.7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *