even weg

beperkt olympisch

Het is lekker warm hier. Niet raar, want de zon heeft de hele dag op het dak geschenen en het gebouw staat in de luwte van de wind. Om me heen klinkt een zacht geroezemoes van mensen. Ze bestellen een drankje, met of zonder alcohol, doen kaartspellen of kijken naar de tv. Deze staat afgestemd op de Olympische Spelen. Ja, wat anders.

De opening van de Olympische Spelen heb ik deels gezien. Mijn hoofd stond er niet zo naar, ik was moe van de warme warme warme en lange lange lange dag. Bovendien was het witbier (een Duitse halve liter) redelijk hard aangekomen en was ik niet helemaal helder meer. Het laatste dat ik me van de openingsceremonie kan herinneren is dat ik Willem Alexander en Maxima zag zwaaien naar de Nederlandse sporters. Daarna viel ik in slaap.

Maar nu blijf ik toch redelijk op de hoogte van de Olympische Spelen, twitter is daarvoor toch wel een heel mooi medium. Zoek drie keer per dag op #OS2012 en je vindt een wereld aan informatie! Zo kwam ik erachter dat de dameszwemestafetteploeg gister zilver had gewonnen en Marianne Vos vandaag goud! Jammer dat ik op pad was, jammer dat ik die wegwedstrijd niet heb gezien, maar genoten heb ik wel vandaag!

En weet je wat zo mooi is, morgen belooft het weer mooi te worden. Dan maar niet live de Olympische Spelen volgen, dit mooie weer is me wat meer waard dan voor de tv hangen!

The post is brought to you by lekhonee v0.7