fietserd

Vol en druk, maar goed

Sommige dagen zijn zo vol en zo druk dat ze voorbij vliegen! Maar het was wel een goede dag vandaag. Schijnbaar functioneer ik onder hoge druk best goed. Ik had drie deadlines te halen vandaag en het is allemaal gelukt.

De drukke dag was met het avondeten nog niet voorbij. Om half 9 vanavond hadden we het eerste overleg met het kernteam voor de wielrenclinic 2013. De eerste ideeën voor een doel zijn over tafel gekomen en die werken we in de komende anderhalve week uit. Een tipje van de sluier wil al wel oplichten: de eerste gesprekken gingen over drie verschillende streken in Frankrijk.

Naast de locatie zijn er ook nog andere dingen te bespreken. Eigenlijk een behoorlijke waslijst. Over anderhalve week gaan we weer om tafel om concreter te worden. In de tussentijd maken we voorstellen en overleggen we met verschillende mensen die van belang zijn.

Ik vind dit leuk werk; iets nieuws op touw zetten samen met een leuke ploeg mensen. Dit is een mooie uitdaging en ikzelf ben dan ook al hard aan de slag. Dit was uiteindelijk dus een volle en drukke, maar ook goede dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *