een visie

#bzv: online leuker

Wat een weekend! Druk van begin tot eind, maar ook vol leuke dingen.

Het begon vrijdagavond met een borrel met collega’s in Leeuwarden en eindigde vanavond bij mijn ouders op de bank. Ik ben eigenlijk wel toe aan weekend nu!

De borrel vrijdag bracht ons naar het Stadscafé in Leeuwarden aan de Nieuwstad. De Leeuwarder Nieuwstad dus… niet de Groninger. Daar zit nogal een verschilletje tussen. De Groninger Nieuwstad is dan weer vergelijkbaar met de Leeuwarder Weaze. Je weet wel; de straat waar Klaas (van Willem, of toch niet van Willem?) geboren is.

Later bracht het tripje ons naar poolcafe Big Ben. De laatste keer dat ik poolde was… euh… tig jaar geleden, maar het ging me bijzonder goed af. Dit tot frustratie van de mannen die mijn tegenstanders waren. Ik sta mijn mannetje wel.

Gister een neven- en nichtendag in Hoofddorp. Errug gezellig om weer bij te praten met de neven- en nichten van vaders kant. Het was bijna jammer dat het zo snel voorbij ging. Maar dat gaf me wel weer de kans om ’s avonds nog naar een ANWB-feestje te gaan dat georganiseerd was door W. en T. Pas laat was ik terug in huis.

Vanochtend scheen de zon in mijn slaapkamerraam en ik wist het direct: Ik stap nog even op de ATB! Wat een genot, hoe zwaar het ook was om in het bos te fietsen door de modderige en/of natte paden.

En vanavond dus naar mijn ouders. Nadat ik weer volledig had bijgepraat doken we voor de tv om te genieten van Boer zoekt vrouw. Maar helaas, wat een deceptie; het was eigenlijk een hele saaie aflevering. Martin en Wilma zijn gek op elkaar en ook Henk en Fiona hebben wel een toekomst samen. Klaas lijkt Willem toch niet te willen, terwijl Willem gek op hem is. De stiekem toch lieve man Aad en ijskoningin Jeannet zijn ook niet het meest fantastische koppel. Dat is gedoemd om te mislukken, jammer voor Aad.

En dan Bert en Henrieke. Henrieke die niet weet wat ze met Bert moet en Bert die ook niet weet wat ie met Bert moet. Ze zitten in Parijs, laten zich vakkundig oplichten door Afrikanen bij de Sacre Coeur en staren wat om zich heen in theekopjes in Disneyland. Henrieke baalt van de situatie, Bert moppert op alles. Gewoon genant om naar te kijken.

Boer zoekt vrouw is bijna vervelend om naar te kijken. Maar er is een lichtpuntje: TWITTER! Wanneer je tijdens het kijken naar Boer zoekt vrouw in Twitter zoekt op #bzv, dan heb je nog ergens plezier om. Dan zijn Bert en Henrieke ineens leuk. Dan lach je tijdens het tv-programma. #Bzv is dit jaar de redding van het programma… volgende week het slot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *