ongezouten

Koning Winter; volg het voorbeeld van Beatrix!

Oke, ik klaag niet zo snel over het weer, ik kan veel hebben, maar ik ben er nu wel even helemaal klaar mee. Klaar met de kou. Klaar met de sneeuw. Klaar met de harde wind. Ik heb last van wintermoeheid.

Samen met mij nog vele anderen trouwens. Collega’s van me, wielrenners van ‘mijn’ ploegje, familieleden, vrienden. Inmiddels hoor je iedereen hun beklag doen over de voortdurende winter. Zelfs Piet Paulusma sprak gister in het weerbericht van SBS6 uit dat hij zich kon voorstellen dat veel mensen ander weer wilden. Helaas voorspelde hij voor de komende week ook weer winter.

Maar winter of niet, ik ga echt proberen komende week nog een keer buiten te fietsen. Ja, zaterdag had het gekund, maar ik heb een inschattingsfout gemaakt en we trainden binnen. Wel een goede en zware training trouwens, die ook nog eens goed in het trainingsschema paste, maar toch; liever train ik buiten.

Dus koning winter; volg het voorbeeld van Beatrix, treed af! Het is genoeg geweest… ga met pensioen en laat de lente-opvolger maar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *